tisdag 26 maj 2009

PAKET.........

Min underbara Hemlis Anita hur skall jag klara mig utan dina enorma paket.

Igår när jag kom hem så fanns det ett brev med mönster en sjal från Gotlands spinneri. Deras hemsida har jag besökt tidigare så när jag fick brevet så började jag misstänka...... kanske något därifrån. Måste säga att arbetsdagen har varit en enda lång väntan på at komma hem och kolla brevlådan.

Äntligen hemma och jag kastar mig över lådan ..... och ingenting suck pust stön tar in reklambladet och tänker ännu en dag måste jag vänta....

Börjar läsa reklam från ica mm och ut ramlar avi om stort paket. Tur att ingen så mig man har ju fyll lite mera än 20 år........ In i bilen kör till utlämningsstället och där underbara paket. Hem, in nu tusan skall här öppnas paket. Men innan så kommer jag ju på detta är sista gången.. Hur skall jag klara detta.... Trist men det är bara att bita ihop. Så fram med saxen och vad ser jag.Ett super Gotlanspaket. Garn och mönster från lokalt spinneri, tvättmedel för ull ,sjalnål i silver ( är det du Anita som gjort den ? ) Vykort över Gotland så jag vet var du bor. Samt recept på Saffranspannkaka och Salmbärssylt. Måste säga att jag aldrig hört talas om salmbär. Ser framemot att fixa pannkakan och äta sylt. Mannen kom just hem och sa mums sylt och pannkaka detta skall vi äta med aktning. Vi älskar mat. Så du Anita på Gotland du är min favorit dina paket har förgyllt min och mina vänner och arbetskamraters tillvaro alla har fått ingående information varje gång något anländt. Så Tusen kramar från en otroligt glad hemlis i Skåne

3 kommentarer:

 1. Kul att Du tycker om paketet! Färgen på garnet påminner mig om sjön, Östersjön alltså.
  Saffranspannkaka är gott med salmbärssylt o grädde!! Pannkakan ska helst vara lite ljummen.
  Sjalnålen har jag gjort av silvertråd.
  Det har varit roligt att tänka ut paket till Dig o nu hoppas jag Du får en fin sommar!
  Kommer Du till Gotland, hör av Dig!
  Kramar Anita

  SvaraRadera
 2. Vilket underbart paket. Förstår att du blev glad.
  Kram/Veronica

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Vad fint paket du fick. Jag är så jätteglad för mina paket. Det strumpgarnet jag fick i förra håller på att bli egendesignade strumpor nu.

  Du får förlåta mig men jag hänger trots din fina förklaring inte med på var du är. Den 5/11 hade jag ju bara byttor med garn på bilder. Kan du inte göra en kommentar på "rätt" inlägg =)

  Kram IDa

  SvaraRadera