onsdag 12 augusti 2009

Vinnare av årets sämsta strumpgarn ÄR Fame Trend !!!

Varför köpte jag detta garn, jo jag kunde bara inte motstå färgerna.Så snabbt in i butiken och sedan hem och börja sticka......
Mycket länge sedan jag tillbringat stickandet med så många fula ord,tror att det kommer små rökpuffar ur öronen av ilska.

Här talar fabrikanten Marks Kattens om att detta är ett sockgarn och jag vill påstå att sämre garn att sticka sockor i finns ej.Nu har jag ju inte stickat så många sockor som ni vet, men att ett garn beter sig på detta viset kan till och med jag begripa att till sockor är detta inte lämpligt. Varför undrar ni nog ? Jo,garnet är mycket ojämt i tjocklek ( kunde jag se på nystat) men att det delar sig hela tiden är bara så trist.Tror nog att man kan sticka med detta garn på större stickor men inte på strumpstickor. Men jag skall inte ge upp ett par sockor skall det bli.
Färgena är underbara man kvaliten suck

Så tänk er för innan ni köper FAME TREND jag köper aldrig detta garn fler gånger........
" Trist att jag har ett nystan till i en annan underbar färg"

5 kommentarer:

 1. Jag hittade hit då jag sökte på garnet, men inte direkt uppmuntrande ord... jag har precis börjat sticka en sjal i garnet( såg inget om raggsockor.. en bom av mig?) för jag tycker också om färgerna. vi får väl se om du har rätt :)

  SvaraRadera
 2. Jag skulle tro att detta påminner väldigt mycket om Noro Kureyon Sock efter att ha läst ditt inlägg.

  Det är på samma sätt väldigt ojämnt, och att sticka sockor med det var ingen höjdare, men sedna har jag gjort en sjal som heter Gaia och då tyckte jag att det var helt underbart att sticka med. Kändes som handspunnet och väldigt rustikt, så kanske om du använder ditt andra nystan till att sticka en sjal i stället för sockor.

  De är ju väldigt vackra ... färgerna och nystanen. Jag är själv väldigt sugen på att köpa ett gäng Fame Trend.

  SvaraRadera
 3. Tråkigt att bara idag fått höra så många som inte är nöjda med detta garn som jag tänkt köpa, men om det stämmer så slipper jag köpa fel!

  SvaraRadera
 4. Jag har använt detta garn till att virka en sjal, och det tyckte jag var väldigt trevligt! Men jag kan tänka mig att den ojämna tjockleken, som bara var mysigt i en sjal, skulle kunna vara besvärligt när man stickar sockor.

  SvaraRadera
 5. Med anledning av inledningen i blogen. Vinnare av årets sämsta .... Blev nyfiken. Vill säga att Fame Trend garnet är en av mina bästa och största favoritgarner. Använder strumporna sommar som vinter. Alla som fått av dem tycker om att bära dem. Även slitstarka. Smaken är så olika.

  SvaraRadera