onsdag 28 april 2010

Så här blev den...........

Så här blev den...... Den blå citronen. Nu är ju inte detta världens bästa bild (kommer inte att få några priser eller så) Skulle behöva ta bort lite saker som inte skulle vara med på bilden tex tvättklämma Men vad gör väl detta. Är nöjd med storleken och färgen. En stilla undran varför finns det så lite häftiga färger på garn ?????? Allt är bara så där lagom..... Visst känns livet lite roligare med färg ,säger en som ofta går klädd i svart!! Men jag försöker att ofta ha en en sjal i färg..... Det där med sjal i färg är bara en ursäkt för att sticka fler sjalar men tala inte om detta för någon.....

8 kommentarer:

 1. Oj så fin! En sjal i min smak med en härlig färg!
  Sonen framme på Mallorca! Man kanske ska åka dit o hälsa på?!

  SvaraRadera
 2. Jättefin! Det där med färger på garner håller jag med om, men de jag fick av dig som Hemlis var ju verkligen perfekta i färg. Snart kan du se den limegröna Citronen på min blogg, bara jag får dit alla pärlor jag avmaskar med.

  SvaraRadera
 3. Vad fin den blev!
  Haha, jag är också sådär att jag bara går klädd i svarta kläder. Och så har jag mössor, sjalar och skor i tusen olika färger ;)

  SvaraRadera
 4. Så fin!! Längtar till min citron är klar,gör den i lila, lite tjockare garn.Ska ha den på en fest om 1.5 veckor.. Har nu bara volangkanten kvar..
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 5. Den blev jättefin och färgen är sommarfärg.

  SvaraRadera
 6. Här har du en svart till!
  Men jag gick iväg och köpte mig en jacka i den färgen du stickat i, jösses vad goa kommentarer jag fått att va fin du är.
  Vi behöver mer färg!

  SvaraRadera
 7. så fin den är. Undrar när jag ska komma igång med min.

  SvaraRadera