söndag 22 april 2012

Hej här är jag !

Sitter här och inser att det är lite klent med blogginlägg från min sida.Vet inte riktigt varför men får väl bli lite bättre framöver.Har beslutat att lägga ner projektet Offe kofta, blev inget bra alls ( ser alldeles förfärlig ut) så nu har jag ett projekt mindre. Pippitröjan väntar på att bli fotat och vårsjalen ligger på blockning.
Så nu sitter jag här med INGEN stickning har inte den blekaste aning om vad nästa projekt skall bli. Någon som har en idé ??????? Annars känns det underbart att våren är här. Vi hörs!

4 kommentarer:

 1. Då är det precis som hos mig, långt mellan inläggen. Sommarkofta eller poncho att dra på sig när det är lite svalt på sommarkvällarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst skulle jag vilja göra en kofta, har bara dåliga erfarenheter av tidigre koftor.mmmmmmm Men poncho ingen dum ide något att tänka på.Tack för dina förslag

   Radera
 2. Lovade mig själv när jag började blogga att det inte skulle bli ännu ett dåligt samvete. Så blir det långt mellan inläggen så blir det. Jag har inte ditt problem, tvärtom. Skulle inte hinna jobba om jag skulle göra alla handarbeten jag skulle vilja göra.

  SvaraRadera