onsdag 15 april 2009

När våren spirar........ och det är svalt om axlarna !

Nytt projekt på gång.Tänkte att för ovanlighetens skull göra en sjal....... Det var ju ganska länge sedan sist ( jag gjorde en sjal i grönt ). Tycker att den här färgen passar nu till våren.
Funderar även börja göra en kofta till barnbarnet ( 5mån) men jag hittar inget mönster som är så kul. Tanken var att jag skulle sticka fram och bakstycke tillsammans för att sedan ta upp maskor för ärmarna.Har ett garn som kallas regnbågsgarn i bomull som jag tror skulle passa. Det som är kul med detta garnet är att det är batikfärgat.

Så finns det förslag på mönster tar jag tacksamt emot detta. Annars är livet bara underbart, sol värme kan det vara bättre?
Skulle i såfall vara att man var ledig från jobbet, men idag skall man ju vara glad att ha något jobb att gå till.
Håller på att blocka mitt andra sjalprojekt. Återkommer med bilder.

5 kommentarer:

 1. Helt underbar. Vad är det för garn? Färgen är fantastisk, jag får ett plötsligt ha-begär :-)
  Hoppas du får en mysig kväll
  kram/Veronica

  SvaraRadera
 2. Hej
  Garnet kommer från Garnpaletten och färgen är Lime.Garnet är ännu snyggare i verkligheten, är nästan som ett friskt äpple man blir bara så sugen på en bit.....fortsätter att sticka under kvällen/Kerstin

  SvaraRadera
 3. Jag måste nog köpa sånt garn... Trädgårdsmusen hade jag tänkt lägga ut i shoppen. Han är färdig nu och har fått ett par byxor. Jag tänkte fota och blogga om honom imorgon. Du kan ju kika då och säga till om du vill adoptera honom efter det.

  Hoppas du får en härlig kväll, kram/Veronica

  SvaraRadera
 4. Hej igen!
  Nu har jag beställt sånt garn och nu undrar jag vad det är för fint mönster du stickar. Jag har försökt hitta nåt passande men inget är lika fint som ditt...
  /Veronica

  SvaraRadera
 5. Hej Veronica!
  Det mönster jag använder är Drops nr EE228 och jag använder stickor nr 4.Detta mönster är jättekul att sticka.
  Trevlig kväll /
  Kerstin

  SvaraRadera