tisdag 3 november 2009

Jag känner mig usel !!!!!!

Det här med att ha en blogg får mig att ibland känna att jag hinner ju ingenting.Att ta foton hänger över mig.Jag vet ju att det alltid är intressantare att se saker än att bara läsa....

Alltså hur många kul vinklar på sjalar finns det? Skall det vara bild på garn...Mönster eller färdigt objekt.... och så är det här med ljus suck.Ibland känns det som att detta tar överhand och det blir till INGET FOTO.
Nästa sak är hur hinner ni alla att fixa så många saker. Lånar ni in andras projekt eller ? Vet att nu kastar jag in en brandfackla men alltså dygnet har ju bara 24 timmar. Jag tillhör inte de som stickar i sakta tempo men ibland fattar jag inte hur snabbt vissa stickar. Tycker att efter heltidsjobb så finns det inte så många timmar kvar att göra det man vill.
Jag älskar att sticka men ibland känner jag mig så usel på att jag hinner inte så mycket.

Så nu har jag gnällt färdigt, håller på med ännu en julklapp och snart är mig egen sjal färdig.
Ha en skön kväll och njut ibland av att inte göra något. Själen behöver ibland lite andrum

1 kommentar:

  1. Det behöver inte vara foto på allt man gör,som dit inlägg här,man får reda på vad du gör och tänker, det räcker.Själv så jobbar jag inte och då får man mer tid för handarbete och bloggande.Du har helt rätt att själen behöver andrum.

    SvaraRadera