lördag 24 juli 2010

Usel bild men snygg ......

Här kommer en rosa Annis.Vet inte vad jag tycker om den men....... Jag är ju inte den som brukar göra små sjalar men så här blev den.Vissa dagar tycker jag den är riktigt snygg MEN har ännu inte börjat använda den.
Sedan kan man nu tycka vad man vill om bilden alltså jag är inte nöjd,(hur gör man för att fixa bra bilder på sjalar)
Alltså jag är jätte nöjd med trädet som sjalen hänger på, här på bilden ser det inte så stort ut men grenarna är fulla av blommor så det hänger ganska mycket.
Oj, jag glömde att berätta att det ät ett olivträd ibland så tror jag är kristallklar i hur jag berättar men inser sedan att tanken bara skenar iväg. Har börjat på ett nytt projket med pärlor (vet att ju inte skulle börja på något nytt) detta kommer att ta tid,men eftersom jag ju fick göra en orange sjal till så tyckte jag att......detta måste räknas som att börja på något hel nytt...
(visst låter detta bra)

6 kommentarer:

 1. Hejsan.Skillnaden på dom olika garnerna är att kabeltvinnat är mer tvinnat o får en glansigt utseende o lyster. Det andra är då inte så mycket tvinnat utan blir lättare slitet. Jag har upptäckt att kabeltvinnat nog har bättre hållbarhet. Denna sjalen är så fin.

  SvaraRadera
 2. Sjalen är superfin!
  Härlig färg och modell!
  Ha en fortsatt skön söndag //BiZen

  SvaraRadera
 3. Jag tycker sjalen blev riktigt fin!

  SvaraRadera
 4. Hej Søde Kerstin

  1000000 tak for det meget meget fine garn og den dejlige te , den dufter så skønt af sommer :-) Jeg er allerede gået i gang med at strikke af garnet , og sjovt nok er det samme sjal som du viser på din fine blog : Annis , jeg kunne simpelhen ikke lade garnet være..endnu engang mange mange tak og fortsat god sommer :-) Hilsen din te/garn ven Nina / Vilma

  SvaraRadera
 5. Så många fina sjalar du har gjort! Dags att ta tag i mitt ufo som ligger i korgen känner jag. Tack för inspirationen.

  SvaraRadera
 6. Jättefin sjal. Du har en väldigt inspirerande blogg, jag lägger till dej i mina favoriter =)

  SvaraRadera