onsdag 25 augusti 2010

Woops I did it again !!!!!

Nu gjorde jag dé igen alltså köpte garn som jag inte behövde. Men vem kan motstå dessa färger alltså inte jag.

Har funderat en del och ibland, så känns det som att allt som man kan söka på nätet blir en börda inte bara en glädje. Jag menar att man känner en viss ångest över att inte alltid kunna prestera allt man vill och glömmer bort glädjen över att kunna skapa.
Att skapa tar tid och det känns som om man inte hinner med. Visst vill jag fixa en sjal på 1 vecka men hur skall man kunna hinna detta med heltidsarbete mm. Inser att detta är lyxproblem, men hur hinner ni alla som vecka efter vecka bara skapar en massa otrolig saker.
Suck känner mig som en långsam person som inte lyckas fixa till så mycket olika prylar. Men jag är nöjd med ännu ett garninköp som jag inte vet riktigt vad jag skall ha till......
Kanske man skall investera i garn istället för pensionförsäkringar (är övertygad om att garn är trevligare än pengar)

7 kommentarer:

 1. Det är mysigt nog, att klappa på garnet så länge - och - det är ögongodis!!!

  Jag håller med dig! Tvekade länge att starta en blogg ---- jag gör inte något varje dag som är värt att redovisa. Det gäller att bita ihop och inse att alla inte kan göra allt!!! Stäng ner datorn ibland (=sluta surfa runt) och skapa något kul, eget själv!

  SvaraRadera
 2. Hey Kirstin, Jeg kan sagtens følge dig , det skulle gerne være en glæde at skabe , fremfor at skulle præstere noget uge efter uge. Jeg kan ikke præstere noget nyt hver uge , jeg har fuldtidsarbejde.Det må tage den tid det tager og jeg vil ikke ligge under for at 'præstere' konstant. Så tag du det bare lungt , du er ikke alene. :-)))

  SvaraRadera
 3. Jag förstår inte heller hur alla hinner... och jag har inte ens ett jobb just nu. Jag läser så många bloggar att jag knappt hinner sticka själv =) I-lands problem deluxe.

  SvaraRadera
 4. Visst skulle man vilja hinna med ännu mer, det finns så mycket snyggt man kan göra. Vilka härliga färger i garnet.

  SvaraRadera
 5. Att motstå så härliga garner är svårt!
  Du är inte ensam om att känna dej långsam, det gör jag med. Man skulle nog ägna mindre tid framför datorn och mer tid bakom stickorna.

  SvaraRadera
 6. Ja, tiden känns verkligen otillräcklig när alla idéer om vad man vill göra snurrar runt i huvudet. Jättefint garn, vad är det för något?

  SvaraRadera