onsdag 24 november 2010

Lite stickat,,,,,

Tro det eller ej, jag har även stickat lite under den senaste månaden.........just här är en mössa till lillkillen.Han blev jätteglad när han öppnade sitt paket och sa äpple. Han ser helt underbar ut med mössan på huvudet. Men vilken kille på 2 år ser inte underbar ut, så det är inte mössans förtjänst att han är en gullplutt!

Men det var en kul mössa och sticka. Annars har jag väl mest fixat lite klappar och det kan man ju inte skriva om på nätet.

I Malmö i dag har vi fått snö så här slinter bilar och cyklar lite hit och dit. Vintern i Skåne är väl inte Skåningarnas favoritväder men vi är ju en dag närmre midsommar.

Tror att om vi haft snö hela vintern skulle vi tycka att detta var ganska kul och framför allt så skulle det inte vara så mörkt här. Ni kan ju tänka er hur vi har det oftast, regn och mörker....

Nej här skall vi inte gnälla. Tror att jag går och värmer ett glas glögg. vi hörs!

2 kommentarer:

  1. Va fin mössan blev, härlig färg oxå. Ja snöns enda fördel är att det blir ljusare, tänk bara 4 veckor till jul och snart ett nytt år.
    Tiden går fort när man har roligt säger dom.

    SvaraRadera
  2. Jättefin äpplemössa! Här i Småland ligger det också en hel del snö och det är kallt som sjutton! Men man kan ju hålla sig inne...

    SvaraRadera