tisdag 19 juli 2011

Klart och nu kan jag starta på något nytt !

Så här blev den sjalen som jag tyckte var så tråkig att sticka. Inser att färgerna är mycket snyggare utan mitt foto. Zoomar ni in förstår ni vad jag menar.Kan i vissa stunder tycka att den är riktigt snygg. Alltså betyder detta att nu kan jag börja på något nytt.
Har garn och mönster på en kofta. Alltså både garn och mönster är från Tant Kofta men jag blir bara inte färdig att börja.
Bara jag läser början på mönstret blir jag trött, vet inte varför men suck...... Tror att jag måste ta mig i kragen och bara starta eller låta bli. Har stickat koftor förr men det är många år sedan och tyckt att just sy ihop urk... Därför skulle det bli kul att sticka allt i ett. Är ni några som försökt att sticka efter just detta mönster eller är det bara jag som är allergisk mot mönster som är långa?(mönstret består av många sidor)
Vet att jag hatar att behöva läsa hela beskivningen innan jag kan börja. Har ett supersnyggt garn ( från Tant Kofta) men orkar på något vis inte börja ( kan vara att jag hatar att ha projekt liggande som jag inte slutför.Då hamnar dessa ibland direkt i soptunnan) Så nu har jag klagat nog .Ha en skön tisdag på er !

1 kommentar:

  1. Tack för kommentaren! Sommaren är lite sisådär, men blir nog bättre! Loppisen kommer att gå fiint! Toppenmycket saker!
    Långa beskrivningar inget för mig heller;) Har gjort någon men på engelska, det finns google translator om man inte tar engelskan! Hör av Dig om Du vill ha närmare tips!
    Kram Anita

    SvaraRadera