tisdag 2 februari 2010

Nu får det vara nog.........

Eftersom det under en LÅNG period varit svinkallt hos oss så fick jag börja sticka en halsvärmare till älskling Valdemar. Stackars barn att vara liten och behöva se så mycket snö...... Började sticka och eftersom garnet är självrandade så blev det lite kul.


Ännu roligare blev halsvärmaren då den blev färdig. Man kan väl säga två till priset av en........


Här kan man tala om att plagget blev annorlunda , man kan inte tro att det är samma halsvärmare. Tycker bara synd om honom , ( han som skall ha den alltså ,den sticks inte) han kan ju inte röra sig när alla vinterplaggen är på.
Varför tror vi att alla barn älskar snö? De som är under två och just lärt sig gå måste tycka att va.... nu är jag tillbaka på krypstadiet och varför detta.. Har ju kämpat i x-antal månader för att se mer än fötter och nu,tillbaka på fotstadiet. Ända skillnaden är ju att nu har alla stövlar och man kan inte bita dem i hälen eller tårna.

Men nu får det "VARA NOG". Ute blåser och snöar det och allt känns bara sk........ Men man kanske skulle ställa till fest tema sommarparty. Badkläder ,paraplydrinkar, lite sand på golvet.... Man kan ju sparka igång grillen och skruva upp värmen !!!!!!

1 kommentar: