söndag 12 december 2010

Julklappar till mig själv del 1.....

Här är första delen av mina julklappar till mig själv. Kan bara säga att jag har klappat på garnet nu några dagar ( ja jag vet att det inte är jul än men va då då) och garnet längst fram till höger har som en händelse bara hoppat över till mina stickor.
Vet inte vad Tomten tycker om detta men vad skall man göra.Plötsligt så en dag befann sig garnet bara på stickorna. Det kanske är så här att tomtens hjälpredor (nissarna) tyckte att lite garnkul var det som jag behövde mmmm. Jag säger tusen tack till Nissarna och garnet är bara så ljuvligt att sticka i. Återkommer med mera julklappar.
Önskar er alla en trevlig advent.
Nu är det dax för lussekatterna här talar vi inte om några fåniga lussebullar ....... Formerna från förr finns kvar julkusar ( brukar kallas lussekatter)prästens hår, julgalt mm När jag skriver om detta så känns det som jag vore en supergammal bakåtsträvande tant.
Men så är det inte men vissa traditioner skall man föra vidare.

3 kommentarer:

  1. Vilka härliga julklappar till dig själv! jag brukar också göra så och det är såå kul när man får precis vad man önskar sig.

    SvaraRadera
  2. Mycket julklappar till oss själva!!! Jag klickade hem lite Wollmeise i fredags! Snart ska jag se handboll o äta julkusar?! lussekatter... Kram Anita

    SvaraRadera
  3. I denna åldern så är alltid "mjuka" paket välkomna och naturligtvis ska dom innehålla fina garner.Spännande att se vad det blir.

    SvaraRadera