lördag 18 december 2010

Tomten=Min hemllis........

Tomten jag bara älskar dig, hur kan det vara att du kom så tidigt? Sitter här och bara kämmer på ditt paket...m m m m Önskar att jag var bättre på att ta bilder, ni skulle bara se på garnet som finns underst.... UNDERBART. Te,choklad skumtomtar och ytterligare ett härligt rött garn.


Nu tror jag på tomten och den bor i Nyåker Och bloggar som Snögummman. Du undrade hur jag hitta dig? Var inne och tittade på bilder på Mixa&Matcha och tänkte vilken snygg handduk och gick vidare och hittade din blogg. Där såg jag att du varit iväg och handlat garn och för en skåning låter det exotiskt med Umeå..... sedan började jag fundera och så gissade på att du var min hemlis.


Du skulle bara veta vad mycket snö och kyla vi har här i Malmö, undrar om jag flyttat norr över. Men det är kanske så här att med Tomten kommer snön ,i så fall ännu en gång tack nu vet jag att Tomten finns....

2 kommentarer:

  1. Va roligt att du har tyckt om mina paket! Det värmer verkligen att läsa!! Det har varit kul för mig oxå att fundera ut vad jag ska skicka (det underbara röda garnet föll jag för direkt).
    Vi har fått några dm snö här oxå. Härligt med en vit jul!
    Allt gott!

    SvaraRadera