fredag 27 mars 2009

Lika besviken som vanligt!!!!!

Nu har jag gjort det igen, gått på den där niten med mässor. Har precis kommit hem från Stora symässan i Malmö och detta var inget kul. Här laddar man upp och tror att inspirationen bara skall komma i massor,här skall man träffa likasinnade och massor av trevliga försäljare som bara vill visa sina unika alster.
BLÄÄ säger jag, letade efter annorlunda och udda garner men icke, hittar betydligt trevligare saker på nätet.

Det fanns två undantag Carina på Fröken Garn henne är det alltid kul att prata med. Idag var hon strängt upptagen med kunder hoppas att det går bra för henne, men där brukar jag ju handla så jag gick iväg till Garnpaletten.
Har tittat på deras hemsida tidigare,så lite onödigt garninköp blev det hos dem. Det var två trevliga och positiva personer som var där annars var det bara så trist. Tror att den stora vinnaren i detta sammanhang är arrangören.

Så snälla påminn mig nästa år att jag inte skall gå dit.
Återkommer med bilder på mitt inköp.

3 kommentarer:

 1. Det var faktiskt ganska skönt att höra. Jag var så sugen på att åka dit...
  Hoppas du får en skön kväll. Kram/Veronica

  SvaraRadera
 2. Precis samma tycker jag.
  Jag var där i går och blev grymt besviken, så det kommer inte att bli några fler besök av mig på den där mässan i framtiden.
  I o f s köpte jag en del garn, men det kunde jag lika bra ha gjort på nätet...

  SvaraRadera
 3. Kan bara hålla med . Var väl sådär 10 -år sen sist och det var ungefär samma. Lite fler garnbutiker . Inga fina mässerbjudande ,inget direkt nytt. Köpte bara en härva Evillagarn som jag lika gärna kunde köpt på nätet.

  SvaraRadera